Coronaupdate 15.05.2020

Dear English speaking parents,

I’d like you to know that it is absolutely necessary for you to be available via e-mail or phone. Teachers are trying to reach you and let you know when your children are allowed to come back to school. Feldmark students (except sixth grade) are only allowed to come to school for 2-3 days per week. The days differ due to the new distancing rules and for every student’s safety we will not publish the groups here. There is a form your child has to bring on the first day of school. You need to sign it and let us know when and how your child is allowed to leave after school.

If you don’t know what days your child can come back:

Please send an email to us and let us know what grade your child is in so we can let you know and welcome your child back.

ich möchte Sie darüber informieren, dass es dringend notwendig ist, telefonisch oder per Mail erreichbar zu sein. Die Lehrkräfte versuchen teilweise vergeblich Ihnen die Gruppenzugehörigkeit Ihrer Kinder und damit die Präsenztage mitzuteilen. Die Schüler*innen (ausgenommen Klasse 6) dürfen nur an 2-3 Tagen in den Gruppen A und B wöchentlich zur Schule gehen. Zum Schutz der Kinder können wir die Gruppen nicht auf dieser Homepage veröffentlichen. Ebenso geben Sie bitte das beigefügte Formular ausgefüllt am 1. Schultag Ihres Kindes mit. Wenn Sie keinen Drucker haben, finden Sie bitte Möglichkeiten zum Ausdruck. Schicken Sie bitte die digital ausgefüllte PDF Datei nur im Ausnahmefall per Mail ans Sekretariat zurück.

Bleiben Sie gesund!

Brusendorf - 2. Konrektorin